«

»

sep 20

Sluitingsrit Fietstoerclub.

Na zaterdagavond een zeer gezellige avond gehad te hebben bij onze voorzitter Henk Kuijper was het goed te weten dat zondagmorgen de soms wat teveel genoten gele rakkers er weer uit gefietst konden worden bij de sluitingsrit van de FTCW.

12 leden waren om 9.30 uur aanwezig bij het Wapen van Wieringerwaard om een mooi rondje te rijden. Net op dit moment regende het en nog behoorlijk ook. We hebben even gewacht tot het ergste voorbij was en toen zijn we toch maar opgestapt.

We reden via de Noord-Zijperweg en de Slikkerdijk via de schoolroute naar Haringhuizen. Via de Moerbeek, waar geen druppel gevallen was, kwamen we in ’t Veld.

Voorbij Nieuwe Niedorp het viaduct over en langs de oude provinciale weg langs het klooster naar de Westfriesedijk. Door de Groetpolder naar Kolhorn en langs de Kolhornerkade en de Hemmerweg naar de Barsingerweg. Zo kwamen we weer in Wieringerwaard waar in Het Wapen Ton de koffie klaar had staan met een lekker puntje. Er werd nog een klein uurtje gezellig nagepraat en toen ging een ieder weer naar huis na een mooi rondje van 40 kilometer. Voor de FTCW is het seizoen hiermee afgesloten en kunnen de voorbereidingen beginnen voor het volgende seizoen.

De 12 dapperen die toch van huis gingen ondanks de regen waren Peter Vaartjes, Mona Sanders, Anja Buter, Mario Modder, Albert Schook, Jasper Schook, Theun Vos, Jan van Oosten, Tim van Engelen, Kees van Bruggen, Dennis Huizenga en ondergetekende.

U houdt nog een verslag tegoed van 7 leden die een week naar de Pyreneeën zijn geweest.

Ton