«

»

sep 24

Lezing Frank van Rijn

Wereldfietser Frank van Rijn komt naar Wieringerwaard.

Op woensdag 10 oktober komt op uitnodiging van de Fietstoerclub Wieringerwaard wereldfietser Frank van Rijn naar Wieringerwaard.

Frank van Rijn, 70 jaar, fietst sinds 45 jaar de wereld rond en heeft inmiddels alle continenten, behalve Antartica, op de fiets bezocht. Van zijn belevenissen zijn inmiddels 15 boeken uitgebracht waarin hij op humoristische wijze verslag doet van zijn avonturen. Het liefst rijdt hij over “onbegaanbare wegen” wat vaak schitterende foto’s en mooie verhalen oplevert. Kijk ook eens op de website www.frankvanrijn.nl

Van elk van zijn boeken kan hij een lezing verzorgen verrijkt met de mooiste foto’s.

De Fietstoerclub is dan ook verheugd Frank van Rijn te mogen ontvangen.

Woensdag 10 oktober om 19.30 uur neemt hij ons mee op 1 van zijn talrijke avonturen in de centrale hal van de Brede School “De Pauw” aan de Populierenlaan 27. De zaal gaat open om 19.00 uur.

Kaarten kunnen gereserveerd worden bij Ton Hoogeveen, tel. 06-10394279 (na 18.00 uur) of via email, fietstoerclubwwaard@gmail.com .

De kaarten kosten € 7,50 voor niet-leden , leden van de FTCW betalen € 5,00.

Indien u na reservering direct betaalt hoeft u niet in de rij bij de ingang. Het totaal bedrag kan voldaan worden op rekeningnummer NL38INGB0005620195 t.n.v. Fietstoerclub Wieringerwaard. Vermeld hierbij op wiens naam de kaart(en) gereserveerd zijn.

Er zijn een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar dus reserveer snel.

Namens het bestuur

Ton Hoogeveen.