Ard Schenk Tijdrit

Inschrijving Ard Schenk Tijdrit 2017 van Start

De Ard Schenk Tijdrit is een jaarlijks terugkerend evenement. Met een deelnemersveld van maximaal 100 deelnemers en vroeg op de regionale wielerkalender is het een ideaal evenement voor renners die willen testen hoe hun tijdrit vlak voor de meerdaagse rondes ervoor staat.

Het parcours is al die jaren nagenoeg gelijk. Slechts enkele keren i.v.m. veiligheid en vergunningen is het parcours iets anders geweest, maar op dit moment is het gewoon de bekende route.

Voorheen was zowel de start als de finish aan de Zuid-Zijperweg (start voor de voormalige slager, finish voor de voormalige bakker). Doordat de eerste bocht of eigenlijk bochten (de brug over) redelijk gevaarlijk was om met volle snelheid overheen te gaan is er voor gekozen om de start te verplaatsen naar de Noord-Zijperweg voor de plaatselijke kroeg. De finish werd ook verplaatst. Dus de Ard Schenk tijdrit is 2 bochten minder maar wel iets langer geworden.

De Ard Schenk Tijdrit wordt verreden op 19 APRIL 2017

Inschrijven kan door een email te sturen aan j.kouseband@kpnmail.nl

Vermeld uw Naam, E-mailadres, Geboortedatum en Geslacht.
De kosten zijn €7,50 voor volwassenen en €5,00 voor de jeugdcategorieën.

Nadat de betaling is ontvangen wordt u op in de startlijst opgenomen.banknummer NL38INGB0005620195

De Deelnemers lijst tot nu toe in totaal zijn er nu 83 inschrijvingen binnen. Deze lijst is de startvolgorde.Let op er zijn nog enkele renners die de inschrijving moeten betalen.

3 reacties

 1. Jay Smit

  Jay smit
  Jay.smit@hotmail.nl
  Wil zich graaf inschrijven
  21-11-2000 man
  Bedankt

 2. sil van vliet

  sil van vliet 15-11-99. man.
  pg.vliet@quicknet.nl wil me inschrijven ard schenk tijdrit.

  1. Sil van Vliet is ingeschreven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>